Over Proftech & De Bruyn

ProfTech & De Bruyn is uw partner voor maatwerk, advies en begeleiding op het gebied van bar-, food – en smart storeconcepts. Voor de inrichting van bijvoorbeeld uw restaurant /brasserie, cocktail bar, bakkerij of selfservice restaurant ontwerpt en realiseert ProfTech & De Bruyn uw wensen en behoeften naar één totaalconcept.

Twee bedrijven, gefuseerd tot één bedrijf met als doel om de klant volledig te kunnen voorzien van Uw totaalconcept. De Bruyn, opgericht in 1945, met een ervaring op het gebied van complete inrichting van bakkerijen, van A tot Z . ProfTech, in 1996 gestart en gespecialiseerd in inox-maatwerk van de merken IDEAL & AKE en koeltechniek. De samenvoeging van deze twee bedrijven in 2013 bleek een winning team

ProfTech & De Bruyn heeft daardoor de mogelijkheid gekregen om in eigen huis totaalconcepten van ontwerp tot productie en installatie te verzorgen. Uw complete bar-food of Retail concept wordt gerealiseerd in onze vestiging in Ekeren. Samen met u, wordt nagedacht over een efficiënte inrichting van deze concepten . ProfTech & De Bruyn gaat nog verder dan realisatie van maatwerk en voorziet de klant volledig in wens en behoefte.

Er word uitsluitend met materiaal van de hoogste kwaliteit gewerkt en houdt de trends op dit gebied goed in de gaten. Zo wordt de kwaliteit van onze producten en diensten altijd gewaarborgd en kunnen wij een inrichting op topniveau afleveren. Op innovatief gebied brengen wij regelmatig vernieuwingen aan in ons bedrijf om de productie te optimaliseren. Zo hebben wij onlangs ons machinepark uitgebreid met een hypermoderne waterjet-machine voor de bewerking van o.a. metalen, inox en natuursteen. Met deze machine kunnen wij de materialen tot in detail naar uw wens bewerken.

De kennis en ervaring die in de afgelopen decennia zijn opgedaan delen wij graag met onze klanten. U krijgt van ons een eerlijk advies, waarbij wij niet uitsluitend kijken naar welke producten het beste passen in uw richting, maar ook naar de totaalbeleving eromheen, tot in de details kloppen met uw wensen en verwachtingen . Eerlijk, duidelijk, kennis en contacten samenbrengen, passie en enthousiasme zijn kernwoorden die centraal staan in de visie van het bedrijf

ProfTech & De Bruyn; a proven partner in smart storeconcepts & cool technics